Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstedstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra.
Mentor HMS

Verktøyet som gjør barnehagen bedre og tryggere!

Mentor HMS er et digitalt verktøy der du kan registrere, dokumentere og ha oversikt over alt internkontrollarbeidet i barnehagen.

Internkontrollsystem
Lær beste praksis og få oversikt over krav, anbefalinger og rutiner.
Gratis support
Gratis support og opplæring. Brukervennlig system som passer alle.
Bransjetilpasset
Systemet har egne maler tilpasset barnehage.

Funksjoner

Beredskap

Skulle en situasjon oppstå er beredskapsknappen god å ha! Her får du rask tilgang til beredskapsplanen dersom krisen rammer din barnehage.

Sjekklister

Du sparer tid og får samlet all dokumentasjon på ett sted med våre digitale sjekklister. Direkte fra mobilen kan du enkelt gjennomføre vernerunder og lage huskelister for å følge opp HMS-arbeidet.

Avvik

Send inn avvik rett fra mobilen og få beskjed når et avvik er levert og lukket. Med vår smarte avviksløsning blir det enklere for alle å levere avvik.

Personalhåndbok

Personalhåndboken er en frittstående modul som kan legges til i Mentor HMS. Den samler personalpolitikken på ett sted og gjør det enkelt for de ansatte å finne informasjon om ferie, fravær og andre personalspørsmål.

HMS-håndbok

HMS-håndboken er din egen HMS-sjef som oppdaterer deg om lovendringer og foreslår «beste praksis-rutiner» slik at du oppfyller alle HMS-krav. Skreddersydd for barnehage.

Lederhåndbok

Lederhåndboken er et unikt tilbud til våre kunder som har tariffavtale i PBL. Lederhåndboken er et oppslagsverk for deg som er personalleder og gir råd og veiledning om alt fra hva du ikke har lov å spørre om i et intervju til hva du må huske på dersom du må si opp en ansatt.

Mentor HMS forklart på to minutter

Konsern- og kommunemodell

I Mentor HMS har vi utviklet en egen eieradministrasjon for deg som eier flere barnehager.

Med eieradministrasjon vil du få muligheten til å sette opp HMS-håndboken for alle barnehager samtidig. Ved at en person gjør denne jobben, sparer dere tid og dere sikrer gjennomgående HMS-praksis i hele konsernet. Eieradministrasjonen gir deg også muligheten til å kunne se hvordan de ulike barnehagene følger opp HMS-arbeidet sitt. Du kan også ta ut rapporter på avvik og andre HMS-oppgaver for alle barnehagene samlet.

Ofte stilte spørsmål

Vi får besøk av et tilsyn, hvordan jobber vi med dette i Mentor HMS?
I Mentor HMS finnes det en egen funksjon kalt 'Tilsyn' hvor dere kan dokumentere alle aktiviteter relatert til et tilsyn. Her kan dere legge til relevant dokumentasjon og opprette lesetilgang direkte for tilsynsmyndighetene. Dette gjør det enklere å håndtere tilsyn og sikrer at alle nødvendige dokumenter er tilgjengelige og organisert på ett sted.
Inneholder Mentor HMS forslag til rutiner og sjekklister?
Absolutt. HMS-systemet inkluderer et omfattende malbibliotek som tilbyr en rekke forslag til rutiner, beredskapskort og sjekklister som er spesialtilpasset for barnehager. Disse dokumentene følger gjeldende regelverk og kan lett tilpasses for å møte deres spesifikke behov. I tillegg finner du eksempler på risikovurderinger som kan gi et godt utgangspunkt for deres egen risikohåndtering.
Kan vi dokumentere all internkontroll i Mentor HMS?
Ja, Mentor HMS er designet for å fungere som et fullverdig internkontrollsystem. I systemet kan du dokumentere alt du jobber med innen internkontroll, inkludert risikovurderinger, vernerunder, sjekklister, rutiner, og registrering av avvik og tiltak. Dette systemet sikrer en strukturert og oversiktlig håndtering av internkontrollprosesser, og bidrar til å opprettholde høy standard på arbeidsmiljø og sikkerhet i deres virksomhet.

Prøv gratis!

Registrer deg og prøv Mentor HMS gratis og uforpliktende i én måned.