Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstedstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra.
Karriere

Jobbe hos oss?

Vi tror at de beste folkene er grunnlaget for de beste idéene, som igjen utvikler de beste produktene og tjenestene. Utforsk karrieremulighetene hos oss!

I PBL Mentor AS tror vi på at de beste folkene er grunnlaget for de beste idéene, som igjen utvikler de beste produktene og tjenestene. Med et mangfold av talenter og erfaringer former vi et fellesskap av enkeltpersoner dedikert til å skape meningsfulle løsninger innenfor våre flere forretningsområder.

Vi er hovedsakelig et programvarehus, men også en bedriftshelsetjeneste, hvor helse, miljø og sikkerhet er fagområder som binder oss sammen. I PBL Mentor finner du en smeltedigel av personligheter og profesjoner, fra salg og marked til produktutvikling, systemutvikling og helsepersonell. Vi tror på kraften av samarbeid på tvers av fagfelt og jobber kontinuerlig for å fremme en kultur preget av læring, innovasjon og utvikling.

Mentor+ 12 kulturbud

Arbeidsmiljøet vårt er ikke bare et sted å jobbe, det er et fellesskap hvor vi trives og vokser sammen. Vi tar utgangspunkt i våre 12 kulturbud, retningslinjer som guider oss til å opprettholde et miljø preget av respekt, åpenhet og ansvar.

 1. Vi prioriterer åpenhet, er god på å informere, samt deler kunnskap.
 2. Vi dyrker et inkluderende miljø, har mange sosiale aktiviteter, samtidig som vi anerkjenner og aksepterer ulikhet.
 3. Vi løfter blikket, er nysgjerrig og utviklingsorienterte for å bevare konkurransekraft.
 4. Vi erkjenner at kunnskap, kompetanse og kreativitet er nøkler til resultatoppnåelse og suksess.
 5. Vi utviser mot og tør å risikere for å få til noe. 
 6. Vi taper aldri. Enten vinner vi eller så har vi lært noe viktig til neste gang.
 7. Vi erkjenner at felles mål gir felles retning samtidig som at det handler om folka.
 8. Vi vil hverandre vel – fremsnakker hverandre og er gode på å unne og beundre. 
 9. Vi er først og fremst positive og oppbyggende, selv om det er lov å ha en dårlig dag.
 10. Vi endrer og tilpasser oss i takt med omgivelsene.
 11. Her er det stor takhøyde og vi har det artig på jobb hver eneste dag.
 12. Her utviser vi et stort eierskap til våre produkter og tjenester.

Stephan Skjelvan,  direktør i PBL Mentor AS

Er du klar til å utforske karrieremulighetene hos PBL Mentor?

− Som direktør i PBL Mentor AS er jeg privilegert som får lede et team av dedikerte fagfolk som jobber mot felles mål og visjon. Vår suksess er et resultat av vår felles lidenskap, innsats og engasjement. I PBL Mentor er mål og resultatoppnåelse viktig, men de kommer først og fremst som en følge av innsats, prestasjon og utvikling. Og måten resultat skapes på er aller viktigst, det vil si i tråd med våre verdier, i henhold til vår formålsparagraf og basert på langsiktige partnerskap med våre kunder, sier Stephan Skjelvan.

Er du klar til å utforske karrieremulighetene hos PBL Mentor? Besitter du et såkalt vekstorientert tankesett?

Bli med oss på vår reise mot fremtiden, hvor din lidenskap og talent vil bli verdsatt og ditt potensiale vil bli dyrket. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt team!

Utviklermiljø

I vår utvikleravdeling finner du 10 engasjerte og dyktige utviklere som involverer seg fra start til slutt i prosessen. De jobber i tett samarbeid med våre 5 ressurser på produktutvikling. Både Mentor HMS, Mentor Personal og Mentor Kidplan er utviklet av oss og ambisjonene for produktene er store. Hos oss er det kort vei fra idé til implementering og IT-fagmiljøet har høy faglig kompetanse.

Jobber for barnas beste

Som utvikler kan du velge og vrake i jobbtilbud i flere ulike bransjer. For Rikke var det viktig å bruke sin kunnskap på noe meningsfullt.

Ønsker du å høre mer om karrieremuligheter hos oss?

Ledige stillinger legges ut på denne siden, men du er velkommen til å ta kontakt med oss angående dine karriere interesser og potensielle muligheter.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.