Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstedstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra.
Om oss

Ingen minus med Mentor+

Med over 15 års erfaring med egenutviklede systemer, tilbyr vi skreddersydde løsninger som møter dine behov.

Hvorfor velge oss?

Vi vet hvor viktig det er å ha verktøy som er enkle å bruke og som gir deg full kontroll. Derfor har vi utviklet våre systemer med brukervennlighet i tankene, samtidig som vi tilbyr enkel tilgang til support slik at du alltid føler deg trygg og ivaretatt.  

Men produktene og tjenestene til Mentor+ kan du være trygg på at alt er i samsvar med lover og regler, og ikke minst spare verdifull tid som du heller kan bruke på andre viktige oppgaver.

Med Mentor+ får du en fresh, trygg og stødig mentor som er her for deg. Med oss får du ikke bare et system, du får en helhetlig løsning som er skreddersydd for deg. Fordi vi har lang erfaring, bryr oss om deg som kunde og sikrer at du har full kontroll – er det ingen minus med Mentor+.

Vår historie

Siden 2005 har vi utviklet smarte og gode løsninger som gjør bedrifter tryggere og mer effektive. Våre HMS- og personalverktøy er utviklet i tett samarbeid med våre kunder, og hjelper deg med å ha full kontroll på internkontroll og regler i bedriften.

PBL Mentor AS er datterselskap av PBL (Private Barnehagers Landsforbund). Selskapet PBL Mentor leverer Mentor+ produktserien, smarte digitale verktøy og bedriftshelsetjeneste med fokus på kommunikasjon, personal, helse, miljø og sikkerhet. Under Mentor+ varemerket leveres produktene og tjenestene Mentor HMS, Mentor Kidplan, Mentor Personal og Mentor BHT.

Disse verktøyene er utviklet med formål å møte behovene til ulike bransjer og sektorer, på tvers av ulike forretningsområder.

I mer enn 15 år har vi levert produkter og tjenester til barnehager. I 2022 tok vi et viktig steg ved å introdusere vårt HMS-verktøy til flere bransjer. Den nye utvidelsen ble møtt med begeistring og viste seg å være en suksess. 

Selv om vi vil fortsette å forplikte oss til våre barnehagekunder, er vi også opptatt av vekst og utvikling. Derfor har vi nå gleden av å tilby våre skreddersydde HMS, Personal og bedriftshelsetjenester til flere bransjer og bedrifter. Med vår ekspertise og erfaring er vi klare til å hjelpe flere virksomheter med å oppnå suksess og trygghet i sin daglige drift.

Hva får du hos oss?

Våre produkter og tjenester

Mentor BHT

Mentor BHT er bedriftshelsetjenesten med spisskompetanse på barnehager, og er størst i Norge innen sektoren. Bedriftshelsetjenesten har et bredt faglig sammensatt team og bistår barnehager i forebyggende HMS-arbeid, samt bidrar til å skape trygge og helsefremmende arbeidsforhold.

Vi er også partner med Medco dinHMS og kan levere bedriftshelsetjenester i hele Norge til alle bransjer og bedrifter.

Les mer om tilbudet til bedrift og barnehage.

Bærekraft hos Mentor+

I en verden hvor begrepet «grønnvasking» kan føre til handlingslammelse, har vi valgt tilnærmingen om at alle bidrag teller. Dersom alle gjør litt – yter etter evne – det beste de kan – vil verden bevege seg i riktig retning. Dette grunnprinsippet er kjernen i vår bærekraftspolicy, hvor vi engasjerer oss aktivt i å fremme bærekraftig utvikling både internt i organisasjonen og i samfunnet for øvrig.

Vi har ut fra vesentlighetsanalyser valgt ut spesifikke FNs bærekraftsmål som vi jobber med for å gi vårt bidrag til en mer bærekraftig fremtid.

Disse målene er:

Mål 3: God helse og livskvalitet – Vi fremmer helse og velvære for alle, ved å integrere helsefremmende tiltak i organisasjonen og i våre produkter og tjeneste.

Mål 4: Sikre inkluderende rettferdig og god utdanning – Gjennom våre digitale verktøy og løsninger bidrar vi til å bygge kunnskap og reduserer belastning på miljø med tanke på reiseaktivitet.

Mål 17: Samarbeid for å nå målene – Vi anerkjenner viktigheten av partnerskap og samarbeid på tvers av sektorer for å oppnå bærekraftsmålene.

Bærekraftsmål

Vår forretningsplan for 2024 reflekterer fokus på disse målene, med konkrete tiltak for å integrere bærekraft i alle aspekter av vår virksomhet. Dette omfatter utviklingen av våre HMS- og personalverktøy, til vår innsats for å skape trygge og helsefremmende arbeidsforhold.

Hos Mentor+ forstår vi at vår rolle i å bidra til en bærekraftig fremtid ikke bare handler om de store gjennombruddene, men også de små, daglige handlingene. Ved å tilby produkter og tjenester som er i samsvar med lover og regler, og som fremmer god helse, kvalitetsutdanning og bredt samarbeid, tar vi steg for steg mot en mer bærekraftig verden.

Ingen minus med Mentor+. Vårt engasjement for bærekraft skal reflekteres i alt vi gjør – fra måten vi utvikler våre løsninger på, til hvordan vi samarbeider med våre kunder og partnere. Sammen beveger vi oss mot en lysere og mer bærekraftig fremtid.

Menneskene bak Mentor+

Vi tror på at de beste folkene er grunnlaget for de beste idéene, som igjen utvikler de beste produktene og tjenestene. Med et mangfold av talenter og erfaringer former vi et fellesskap av enkeltpersoner dedikert til å skape meningsfulle løsninger innenfor våre flere forretningsområder.

Ønsker du en jobb hos oss?

Bli med oss på vår reise mot fremtiden, hvor din lidenskap og talent vil bli verdsatt og ditt potensiale vil bli dyrket. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt team!

Ønsker du et tilbud fra Mentor+

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester? Vårt team er klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet, ring oss direkte, eller send en e-post for å starte dialogen. Vi er her for å hjelpe deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.