Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstedstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra.
Mentor BHT

Frisk og trygg barnehage for store og små

Flere barnehager velger vår bedriftshelsetjeneste med spisskompetanse på barnehager. Som den bedriftshelsetjenesten med størst kompetanse på barnehagesektoren i Norge, bruker vi kort tid på å forstå utfordringer og vet hvilke tiltak som skal til for å skape forbedring og endring.

Tilpasset din barnehage
Vi tilpasser oss barnehagens behov. Vi har bred erfaring med alle typer barnehager.
Friskere ansatte
Færre sykemeldinger med vår erfaring, riktig kunnskap og tilrettelegging. Vi ser både mulighetene og begrensningene i bransjen.
Godt arbeidsmiljø
En enda bedre barnehage med økt trivsel og arbeidsglede.

Våre tjenester

Mentor BHT har et bredt faglig sammensatt team og bistår barnehager i forebyggende og helsefremmende HMS-arbeid. Vi bidrar til å skape friske og trygge arbeidsforhold gjennom vår ekspertise om lovkrav knyttet til barnehager.

Digitalt HMS-grunnkurs

Skreddersydd for ledere, verneombud og medlemmer av AMU i barnehagen

Kurset tilfredsstiller behovet for kunnskap om lovkravene i barnehagen og gir en god oversikt over rollene i HMS-arbeidet og eksempler som treffer godt i barnehagehverdagen.

Aktuelt

Grunnpakken

Mentor BHT har bred erfaring med alle typer barnehager, og kan komme raskt på banen, forebygge og avdekke helseplager, sykdom og skade i barnehagen. Vi tilbyr en grunnpakke som dekker alt som er lovpålagt.

Du får en grunnpakke som består av:

  • Oppstartsmøte
  • Årlig møte med utarbeidelse av samarbeidsplan
  • Årsrapport
  • Kort rådgivning og støtte på telefon og e-post både for leder og ansatt
  • Vårt nyhetsbrev

Ønsker du bistand til å skape en frisk og trygg arbeidsplass i din barnehage?