Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstedstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra.
Om Mentor BHT

Din støttespiller for en frisk og trygg barnehagehverdag

Med fokus på barnehagesektoren, har vi i 13 år opparbeidet oss en unik ekspertise som gjør oss til det naturlige valget for barnehager som ønsker å sikre både de ansattes og barnas trivsel og helse.

Vår erfaring og innsikt gjør at vi raskt kan identifisere utfordringer og foreslå effektive tiltak for kontinuerlig forbedring og positiv endring.

Sammen med barnehagens ledere, ansatte og verneombud skaper vi en barnehage det er godt å jobbe i. Vi dekker hele landet og vil besøke din barnehage for kartlegging og oppfølging.

Vi tilbyr en omfattende grunnpakke som dekker alle lovpålagte krav i din barnehage. Med oppstartsmøter, årlige aktivitetsplaner, årsrapporter, rådgivning og nyhetsbrev, sikrer vi at din barnehage er godt rustet til å møte dagens utfordringer og fremtidige behov.

Bedriftshelsetjenesten tilbyr også et bredt spekter av tjenester og kurs utviklet for å støtte barnehager i deres forebyggende HMS-arbeid og bidra til å skape gode og helsefremmende arbeidsforhold.

Les mer om hvilke tjenester vi kan hjelpe din barnehage med.


Kontakt oss

Ønsker du et tilbud fra Mentor BHT?

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker en skreddersydd løsning for din barnehage? Vårt team er klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet, ring oss direkte, eller send en e-post for å starte dialogen. Vi er bedriftshelsetjenesten som kan barnehage!

Takk! Vi har mottatt meldingen din og vil ta kontakt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.