Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstedstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra.

Smarte løsninger og verktøy for barnehager

Mentor+ tilbyr en rekke verktøy som hjelper deg med det administrative, så du får mer tid med barna.

2000+ barnehager
Over 2000 barnehager bruker en eller flere av våre tjenester og verktøy.
129.000 foreldre
Over 129 000 foreldre bruker Mentor Kidplan.
750+ maler
Vi har over 750 rutinemaler tilgjengelig i Mentor HMS.

Kundehistorier

− Vi er veldig fornøyde med produktene til Mentorpluss, og bruker Mentor HMS, Kidplan og Bedriftshelsetjenesten aktivt i hverdagen vår i barnehagen. Det er veldig brukervennlig og tidsbesparende for oss å ha våre digitale verktøy og systemer fra samme leverandør, sier styrer i Puskhola barnehage i Ålesund, Toril Solevåg.

Toril Solevåg
Styrer i Puskhola barnehage

- Vi ser på samarbeidet med bedriftshelsetjenesten som en styrke, da bedriftshelsetjenesten har en dyp forståelse for barnehagesektoren og kan bidra med relevant faglig støtte, sier styrer i Eventus Tiriltoppen barnehage, Kjetil Lynn Castell.

Kjetil Lynn Castell
Styrer i Eventus Tiriltoppen barnehage

− Når man er en enkeltstående foreldreeid barnehage som det vi er, er det veldig greit å ha noen systemer som fungerer og som man kan støtte seg på som leder, sier styrer i Gårdstunet barnehage, Hilde Tange Melbø.

Hilde Tange Melbø
Styrer i Gårdstunet barnehage

Digitalt HMS-kurs!

Dette digitale HMS-kurset er skreddersydd for ledere og verneombud i barnehagen. Kurset tilfredsstiller lovkravene i barnehagen og gir en god oversikt over rollene i HMS-arbeidet og eksempler som treffer godt i barnehagehverdagen.

Prøv våre produkter gratis i 30 dager!

Vil du frigjøre verdifull tid til å fokusere på barna? Mentor+ tilbyr smarte digitale løsninger skreddersydd for travle barnehager som ønsker å effektivisere sitt administrative arbeid.

Barnehage-spesialister
Over 2000 barnehager
Flere års erfaring
Full kontroll