Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstedstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra.

Nye oppdateringer i Mentor Personal

Siden lansering av Mentor Personal har utviklerne i Mentor+ jobbet kontinuerlig med små og større oppdateringer i systemet. Her deler vi noen av de viktigste oppdateringene og nye funksjonene vi har implementert.

Bedre oversikt over saldo i ansattkortet

Nå kan ledere se saldo direkte i ansattkortet. Dette gir en mer helhetlig oversikt over en ansatts tilgjengelige egenmeldingsdager og ferie. Når man ser på saldo fra menyen på venstre side, vises saldoen for de ulike årene (2023, 2024). I ansattkortet vil saldoen vises slik den ansatte ser den, inkludert antall egenmeldingsdager brukt de siste 12 månedene. Dette er spesielt nyttig for ledere som trenger en oppdatert status på ansattes fravær.

Redigering av saldo

For å gjøre det enklere for ledere å administrere saldoen til ansatte, har vi gjort det mulig å redigere saldo både fra ansattkortet og fra menyen «Saldo». Dette gir ledere større fleksibilitet og kontroll over oppdatering og justering av saldo.

Ny Plusstid-type: Timeregistrering Vikar

En annen viktig oppdatering er innføringen av en ny Plusstid-type: "Timeregistrering Vikar". Denne funksjonen kan aktiveres/slås på under Innstillinger. Formålet med denne funksjonen er å skille ut vikarbruk i timeføringen, noe som kan være spesielt nyttig for virksomheter som ønsker å ha en klar oversikt over vikarers arbeidstimer.

Forlenget gyldighet på lenker for nye ansatte

Vi har også forlenget gyldigheten på lenken som sendes ut når en ny ansatt opprettes i systemet, fra 7 til 14 dager. Dette gir nyansatte bedre tid til å fullføre registreringsprosessen uten å måtte be om en ny lenke dersom den første utløper. Administrator i virksomheten kan sende en ny lenke fra «systemtilgang» under hver enkelt ansatt, hvis lenken er utløpt.

Forbedringer i dagens fraværsoversikt

Fraværsoversikten på forsiden har blitt oppdatert for å vise mer detaljert informasjon om dagens fravær. Dette gir ledere en mer nøyaktig og oppdatert oversikt over fraværssituasjonen på arbeidsplassen. Merk at denne kalenderen foreløpig ikke viser vaktplanen, men fungerer som en fraværskalender.

Integrasjon med PBL Regnskap/lønn

For de av dere som bruker PBL Regnskap/lønn og skal sende lønnsdata fra Mentor Personal, er det viktig å kontakte deres lønnsmedarbeider i PBL Regnskap før denne funksjonen tas i bruk. Dette sikrer at integrasjonen fungerer korrekt og at lønnsdata blir overført på riktig måte.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre brukere og vil fortsette å utvikle Mentor Personal for å møte deres behov. Takk for at dere bidrar til å gjøre vårt system bedre.

Har du noen spørsmål eller trenger hjelp i Mentor Personal?

Prøv produktene gratis i 30 dager!

Registrer deg og prøv produktene til Mentor+ gratis og uforpliktende i én måned.

Prøv gratis
Kontakt oss